Befaamde Maho Beach op Sint-Maarten weer geopend

maho beach, maho beach bar, sint maarten, antillen
Foto: Linda Finken

Het toerisme op het Caribische eiland Sint-Maarten ligt na orkaan Irma grotendeels stil. De storm zorgde voor enorme schades. Inmiddels kunnen er wel weer vliegtuigen opstijgen en landen.

Trekpleister

Uiteraard werden ook de stranden op het eiland heftig getroffen. Het beroemde strand Maho Beach werd compleet weggevaagd. De nabijgelegen Sunset Beach Bar moest eveneens sluiten. Beiden liggen pal naast het vliegveld. Door de korte landingsbaan scheren de vliegtuigen vlak over je heen. Ook bij het vertrekken van de toestellen is de Jet Blast een bekend fenomeen. Dit maakt Maho Beach tot een wereldberoemde trekpleister.

Er is echter goed nieuws voor vliegtuigspotters en geïnteresseerde, want Maho Beach en de bar zijn weer geopend. Men kan er weer genieten van een drankje en, uiteraard, vliegtuigen.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen