16-jarige Daylien uit Rotterdam vermist

daylien, rotterdam, vermist
De 16-jarige Daylien uit Rotterdam.

De 16-jarige Daylien Clemensia uit Rotterdam wordt vermist. Zij is donderdagochtend omstreeks 10:00 uur van huis weggelopen vanaf de ‘s Gravendijkwal in Rotterdam. Sindsdien ontbreekt van haar elk spoor.

Mogelijk bevindt zij zich in Rotterdam-Zuid of Amsterdam. Zij droeg een geel jurkje en zwarte Nikes van het model Air Force. Ook droeg zij een koffer bij zich. Daylien heeft opvallende moedervlekken naast haar neus.

Informatie

Heeft u haar gezien? Of weet u misschien waar zij verblijft of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Het delen van dit bericht of de tweet van de politie wordt gewaardeerd.

UPDATE 11:07 uur:

De moeder van Daylien heeft op Facebook gemeld dat het om haar tweelingdochter gaat.

UPDATE 23-04-2018, 13.41 uur

Daylien is, in goede gezondheid, terecht. De familie bedankt iedereen voor het delen en meezoeken.

 

 

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen