27-jarige man aangehouden in vermissingszaak Anne Faber

© Foto Caspar Huurdeman

De politie heeft zojuist een 27-jarige man uit Den Dolder aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de nog steeds vermiste Anne Faber.  

Nieuwe informatie

Nieuwe onderzoeksinformatie heeft geleid tot de aanhouding. De man zat vast in een forensisch psychiatrische afdeling in Den Dolder. Hij zat een lange straf uit voor gewelds- en zedendelicten en was bezig met een re-integratie traject, om terug te keren in de maatschappij.

Op de radar

De Doldenaar bevond zich al langer op de radar van het Openbaar Ministerie en politie. Deze besloten om hem niet direct aan te houden, omdat hij hen wel eens naar Anne zou kunnen leiden. Toen dit niet tijdig gebeurde is de man alsnog ingerekend. De familie is inmiddels op de hoogte gebracht van de aanhouding.

BRONRTL Nieuws
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen