Arrestatie 33-jarige verdachte zaak Nsimire (14) vastgelegd op camera

nsimire, arrestatie, hagenaar, den haag, politie
De 33-jarige man wordt gearresteerd in Den Haag door agenten in burger.

De arrestatie van de 33-jarige Hagenaar die verdacht wordt Nsimire (14) onderdak te hebben geboden tijdens haar vermissing is vastgelegd op camera. Vanuit een kapsalon aan de overkant van de straat wordt er gefilmd en is te zien hoe agenten in burger woensdagavond omstreeks 19:00 uur de man arresteren nadat hij uit zijn werk kwam.

De Hagenaar wordt er van verdacht het meisje te hebben onttrokken aan het ouderlijk gezag. Ook wordt er onderzocht of de man ontucht met het 14-jarige meisje heeft gepleegd. Er is onderzoek verricht in de woning van de Hagenaar. “Daarbij zijn aanwijzingen gevonden dat daar seksuele handelingen zijn verricht“, schrijft het OM. De rechter heeft het voorarrest van de man met twee weken verlengd.

Nsimire werd woensdagmiddag in goede gezondheid aangetroffen. De tiener was toen bijna een maand vermist.

 

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen