Barbie laat tatoeage boven geslachtsdeel zien als bewijs liefde Rolf

barbie, samantha de jong, rolf, den haag
Foto: YouTube / Haagse Gekkigheid

De veelbesproken Barbie laat weer van zich horen. De Haagse realityster heeft met vlogger Dr. Love samen gespannen om haar ex-vriend Rolf Tangel naar het gebouw De Strijkijzer in Den-Haag te lokken. Op het hoogste punt laat zij haar broek zakken om de liefdestatoeage te laten zien die zij in 2017 voor Rolf zette.

De video verscheen vandaag op het YouTube-kanaal van Gekke Petertje, zoals de vlogger ook wel genoemd wordt.

Herinneringen

De voormalig pornoacteur was zichtbaar blij om Samantha weer te zien en er worden direct herinneringen opgehaald. “We gingen samen Pasen vieren vorig jaar. Ik was toen nog wel getrouwd met Michael, haha. Maar Rolf had zo’n leuke verrassing voor me op 1 april, mijn trouwdag notabene. We zijn toen samen in bad gegaan met champagne en paaseitjes”, vertelt Barbie.

Bewijs

Dan vraagt Rolf: “Staat mijn naam er nog?”. De blonde diva antwoord met: “Ja, je naam staat er nog! Moet ik hem laten zien?” Samantha laat vervolgens haar broek een stukje zakken. De naam ‘Rolf’ prijkt nog steeds zichtbaar boven haar geslachtsdeel. Het fragment is vanaf 11:55 minuten te zien in onderstaande video.

Of de twee nu een relatie hebben is onduidelijk. In de video zegt Samantha sowieso voor altijd vrienden met Rolf te blijven.

 

BRONRTL Nieuws
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen