Barbie laat voor de tweede keer abortus plegen

barbie, samantha de jong, rolf, den haag
Foto: YouTube / Haagse Gekkigheid

Samantha de Jong heeft abortus laten plegen. Afgelopen zaterdag werd Barbie gespot bij de Gynaikon-kliniek in Roermond. Dit meldt de Telegraaf. 

Een fotograaf van weekblad Story spotte Barbie in een trainingspak met een roze handtas bij de kliniek. Haar goede vriendin Kimberley was meegekomen om haar te steunen.

Vader

Dit is de tweede keer in negen maan den tijd dat de Haagse realistyster een kindje laat weghalen. Haar ex-vriend Jordi Ossel zou nu de vader zijn, de eerste keer was dit Rolf Tangel.

Twijfel

Samantha heeft haar familie en vrienden drie weken geleden ingelicht dat ze opnieuw zwanger was. Een bron laat aan de Telegraaf weten dat Samantha nog wel twijfelde of ze de zwangerschap wel daadwerkelijk wilde afbreken: “De ene dag was ze totaal in de wolken en zei ze dat een mondje meer om te voeden het verschil ook niet zou maken. Om vervolgens de dag erop tot de conclusie te komen dat het tóch beter was om het weg te laten halen, omdat ze het geen goede toekomst zou kunnen geven.”

Snel opnieuw zwanger raken zal niet zo gemakkelijk gaan, Barbie heeft namelijk een spiraaltje laten zetten.

UPDATE 23:04 uur
Barbie en haar vriendin Kimberley ontkennen dat er abortus gepleegd is.

BRONTelegraaf
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen