Barbie uit ziekenhuis en naar zorginstelling gebracht

ziekenhuisbed, ziekenhuis,
Foto: Andreas Praefcke

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is maandag ontslagen uit het ziekenhuis. Bronnen uit haar omgeving hebben aan de Privé laten weten dat ze naar een zorginstelling is gebracht. 

Stilte

Sinds de gebeurtenissen van afgelopen vrijdag is er geen enkel woord naar buiten gekomen over wat er nou precies met de Haagse realityster is gebeurd. Het enige wat naar buiten kwam was dat ze bij bewustzijn en buiten levensgevaar was. De familie zwijgt verder in alle talen.

Haar vriend Jordi Ossel werd geweigerd toen hij aankwam bij het ziekenhuis. “Haar familie wil geen contact’’, zegt Ossel.

Barbie werd vrijdagochtend vroeg met loeiende sirenes en ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Haar woonhuis werd met linten afgezet. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf.

BRONTelegraaf
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen