Boef legt zijn ziel bloot in nieuwe emotionele video ‘Sofiane’

boef, sofiane, video,
Foto: Boef/YouTube

Boef heeft zojuist zijn nieuwe video ‘Sofiane’ gereleased. In de emotionele video legt de 25-jarige rapper zijn ziel bloot en geeft hij de mensen een kijkje in het leven van de jonge Sofiane.

“Natuurlijk zie jij de shine / maar nooit zag jij de pijn, zonder ouders ik was klein, ongeveer een jaar of nine”, begint de rapper op zijn nieuwe single.

Tijdlijn

We zien vervolgens verschillende gebeurtenissen voorbij komen waar de kleine Boef allemaal doorheen is gegaan in het leven, voordat hij een succesvolle artiest werd. De afwezigheid van zijn ouders op jonge leeftijd, criminaliteit, aanraking met politie en de ziekte van de vrouw die hem opvoedde.

‘Sofiane’ is geproduceerd door MB, die ook verantwoordelijk was voor ‘Habiba’.  De video is van niemand minder dan TEEMONG.

VRIJDAG NIEUWE CLIP MAAK JE KLAAR DEZE WORD NEXT LEVEL?????????????

Een bericht gedeeld door BOEF (@boef072) op

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen