Borstkanker geconstateerd bij Rossana Kluivert

patrick kluivert, rossana
Patrick en Rossana Kluivert. Foto: Instagram

Er is borstkanker geconstateerd bij Rossana Kluivert, de echtgenote van Patrick Kluivert. Dit is zojuist aan Privé bevestigd door de oud-profvoetballer. 

Vijf jaar

Vijf jaar geleden werd er lymfeklierkanker bij de 45-jarige Rossana geconstateerd. Hiervan is zij genezen. Nieuwe onderzoeken in het ziekenhuis wijzen nu uit dat zij borstkanker heeft. “Helaas is dat zo. We zijn nog in het ziekenhuis en ik kan er op dit moment nog niets over zeggen”, zegt Patrick Kluivert tegenover de Telegraaf.

Kinderen

Met Patrick heeft Rossana zoon Shane (10), die voetbalt bij FC Barcelona. Uit een eerdere relatie kreeg Rossana twee kinderen: dochter Demi (25) en Nino (24). Patrick heeft met zijn ex Angela drie kinderen, waaronder de bij Ajax spelende Justin (19). Het gezin is woonachtig in Barcelona.

BRONTelegraaf
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen