Deen supermarkt plaatst chocoladerepen in het schap tussen de tampons

deen, chocolade, tonys, supermarkt
Foto: Ali Bal

Deen supermarkt in Beverwijk plaatst de Tony’s chocoladerepen in het schap tussen de tampons en het maandverband. Hiermee lijkt de winkel in te spelen op de behoefte van menstruerende vrouwen.

Beverwijker Ali Bal viel het op en plaatste een foto op Facebook. “Tactisch, is echt over nagedacht”, regeert een man onder de foto.

Ruimte over

Bedrijfsleider Danny Sijm zegt dat er simpelweg nog wat ruimte over was. “We dachten: ’Waarom niet?”, aldus Sijm tegen NH Nieuws. Al ruim twee weken liggen de chocoladerepen in het ‘dameshygiëne’ schap. “De maandverbandverpakkingen zijn ook kleurig, daardoor zien veel klanten het niet.” De repen blijven voorlopig in het schap liggen.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen