Dit zijn de laatste bewegende beelden van Orlando Boldewijn

orlando boldewijn, laatste beelden, den haag, opsporing verzocht
Foto: Opsporing Verzocht

Vanavond werd in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak van Orlando Boldewijn. De 17-jarige Rotterdammer verdween op zondag 18 februari. Zijn lichaam werd een week later door duikers opgevist uit het water in de Haagse wijk Ypenburg. 

Beelden

In de uitzending werden de laatste (bekende) bewegende beelden uitgezonden van Orlando. Aan het einde van de uitzending waren er al 13 tips binnengekomen. Deze zullen grondig worden onderzocht door de politie.

Vissers

De politie zoekt een specifieke groep vissers die zondagavond 18 februari langs het water in Ypenburg (omgeving Böttgerwater/Bitterzoetpad) zaten te vissen. Ook zegt de politie te denken dat Orlando vermoedelijk direct op deze zondagavond te water is geraakt.

Meer informatie hier.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen