Extra KLM-vlucht naar Suriname voor gestrande reizigers

klm, boeing 747, vliegtuig
Foto: Boris Samoylenko

KLM zal donderdagochtend een extra Boeing 747 inzetten om de 150 gestrande passagiers alsnog naar Suriname te vliegen. Door de hevige sneeuwval en uitgevallen vluchten kwamen de reizigers niet verder dan Schiphol.

Uitgevallen

“Die reizigers met bestemming Suriname konden geen kant meer op door uitgevallen vluchten. Ook andere vliegmaatschappijen hebben geen plaats. Vandaar dat we met veel moeite een KLM-vliegtuig vrij konden maken”, aldus een KLM-woordvoerder.

Halfleeg

De vlucht vertrekt om 08.45 uur vanaf Schiphol. “Hij is halfleeg, dus wie nog snel een goedkope stoel wil boeken naar Paramaribo kan nu zijn slag slaan. Deze lastminute prijzen om het vliegtuig op te vullen zijn laag”, zegt KLM. Donderdag vertrekt ook de reguliere KLM-vlucht volgens schema naar Suriname.

Wellicht is dit een mogelijkheid voor de gedupeerde klanten van het Surinaamse reisbureau Fly-Su om alsnog met de feestdagen bij hun familie te zijn.

BRONTelegraaf
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen