Fans geschokt over Barbie’s nieuwe gezicht

barbie, samantha de jong, nieuw
De nieuwe Barbie (L) en de oude Barbie (R).

Fans hebben geschokt gereageerd op nieuwe foto’s die Barbie op haar Instagram heeft gedeeld. De Haagse blondine, echte naam Samantha de Jong, lijkt een heel nieuw gezicht te hebben.

“Jaa geschrokt als je aan de drugs gezeten heb word je er niet mooier op nee en nu ik van alles af ben en rust heb gevonden tja dan ga je er goed uit zien ✌ maar begrijp het wel hoor mensen zien je liever naar de afgrond gaan dan dat je er boven op komt en nogmaals NIEMAND KRIJG ME KAPOT DE NIEUWE BARBIE KOMT ERAAN🤣🤣 EN MINDER ZONNEBANKE DOET OOK WONDERE”, schrijft Barbie op haar Instagram.

Nieuwe start

Barbie kondigde al eerder aan een nieuwe start te hebben gemaakt na de turbulente periode waar zij doorheen is gegaan. Daar hoort wellicht ook een nieuwe look bij. De realityster verscheen recent in de nieuwe video van haar goede vriend Jeffrey Lake.

Dat Samantha eerder plastische chirurgie toepaste is geen geheim. Of zij dat nu ook heeft gedaan, is onduidelijk.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen