Journaliste Gail Eijk geniet zichtbaar van vakantie in Nederland

gail eijk, efteling, vakantie, nederland
Gail Eijk geniet van een bezoek aan de Efteling. Foto: Gail Eijk/Facebook.

Het tij kan snel keren. Half augustus werd de Surinaamse journaliste Gail Eijk twee keer opgenomen in het ziekenhuis na onwel te zijn geworden. Nog geen acht weken later geniet de geliefde Apintie-verslaggeefster zichtbaar van haar vakantie in Nederland. 

Op Facebook deelt de 46-jarige Eijk filmpjes en foto’s met familie en vrienden. Zo bracht zij onder andere een bezoek aan attractiepark de Efteling en Amsterdam, is zij te zien met de bekende Surinaamse stand up-comedian Clifton Braam en at zij mosselen met familie. Een ding is zeker, het is Gail Eijk meer dan gegund!

Ik kan me nog herinneren dat mijn moeder ons ooit naar 'De Efteling' bracht. Een wandeling door het sprookjesbos bracht…

Geplaatst door Gail Eijk op Donderdag 4 oktober 2018

Geplaatst door Gail Eijk op Maandag 1 oktober 2018

Mi nanga mi brada!

Geplaatst door Gail Eijk op Vrijdag 28 september 2018

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen