KLM-vlucht uit Suriname loopt 24 uur vertraging op

klm, boeing 747, suriname, zanderij, japi

De KLM-vlucht van Paramaribo naar Amsterdam (KL 714) van maandag 24 september heeft 24 uur vertraging opgelopen. KLM meldt aan DAGonline dat er een ‘cockpitprobleem’ is, maar kon verder geen details geven.

Het toestel had maandagochtend rond 07:40 uur moeten landen op Schiphol. Door de 24 uur vertraging zal de Boeing 747 nu op dinsdag 25 september rond dezelfde tijd in Amsterdam aankomen.

De heenvlucht naar Suriname (KL 713) liep vandaag door een lekkage in het toestel ook grote vertraging op. Er moest gewacht worden op een onderdeel. Het vliegtuig had om 11:15 uur moeten vertrekken, maar koos pas dik vijf uur later het luchtruim naar Paramaribo.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen