KLM-vluchten naar en van Suriname lopen vertraging op

klm, boeing 747, suriname, zanderij, japi

De KLM-vlucht vanuit Paramaribo naar Amsterdam (KL 714) heeft een vertraging van minimaal twee uur opgelopen. KLM meldt dat vanwege technische redenen de heenvlucht (KL 713) vanmiddag te laat vanaf Schiphol naar Suriname vertrok, waardoor de terugvlucht naar Nederland automatisch vertraagd is. 

KL 713

Het KLM-toestel had vandaag om 11:15 uur moeten vertrekken, maar zette pas om 13:45 uur koers richting Paramaribo. De vlucht kwam uiteindelijk met 2,5 uur vertraging aan op Zanderij.

KL 714

De terugvlucht naar Amsterdam zou vanavond om 18:00 uur (lokale tijd) vanaf de Surinaamse luchthaven vertrekken. Door de vertraging is de nieuwe vertrektijd op dit moment 20:00 uur. De verwachte aankomsttijd op Schiphol is morgenochtend om 10:00 uur.

 

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen