Meisje (3) verdronken op camping Duinrell

camping duinrell
Een caravan op camping Duinrell. Foto: E v Schoonhoven

Na urenlang zoeken hebben hulpverleners het levenloze lichaam van een 3-jarig meisje aangetroffen in Duinrell. De peuter was al enkele uren vermist. De familie, die op de camping van het attractiepark verbleef, is inmiddels geïnformeerd. 

Rond 13.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd, omdat familieleden het meisje nergens konden vinden. Politie en brandweer zochten met man en macht naar het kind. Ook de politiehelikopter werd hierbij ingezet.

Uiteindelijk werd de peuter aangetroffen in een sloot bij de camping. Er is nog geprobeerd om het meisje te reanimeren, maar pogingen hiertoe mochten niet meer baten. Aan omstanders en de familieleden is slachtofferhulp aangeboden.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen