OM vervolgt GeenStijl voor delen seksvideo Patricia Paay

Foto: Marco Raaphorst

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat GeenStijl vervolgen voor zijn aandeel in het plasseksschandaal van Patricia Paay. De website plaatste een video door waarin te zien was hoe de voormalig zangeres over zich heen liet urineren.

Tweet

GeenStijl publiceerde in februari vorig jaar een anoniem geplaatste tweet waarin de video te zien was. De advocaat van Paay, Johan Langelaar, sommeerde de website om de video direct te verwijderen. Hier werd gehoord aan gegeven, maar kon een aangifte van de diva niet voorkomen.

Paay liet eerder weten ‘enkele tonnen’ van de GeenStijl te willen. Als het haar lukt wordt het de hoogste schadevergoeding voor smaad ooit uitgekeerd.

BRONTelegraaf
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen