Orlando (17) gaf ‘hint’ locatie op eigen Instagram-account

Gisteravond omstreeks 20.30 uur vonden duikers het lichaam van de 17-jarige vermiste Orlando Boldewijn in het water in de Haagse wijk Ypenburg. Toeval wil dat Orlando op zijn Instagram-account een ‘hint’ had staan met een detail waar zijn lichaam zich bevond. “Buried under rivers of a doubt I didnt notice”, staat er in zijn biografie.

“Heel bizar”, zegt Olando’s beste vriendin Noha den Hartog. Orlando zou hier nooit iets specifieks over losgelaten hebben. “Nee, helemaal niet. Dat is gewoon een songlyric, dit deed hij wel vaker, maar dit kwam heel hard binnen.” De zin blijkt afkomstig uit het nummer ‘Girlfriend’ van NAO.

orlando boldewijn, instagram account,

Op dit moment wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van de dood van Orlando. Zijn lichaam zat verpakt in een witte zak, waardoor het er alle schijn van heeft dat het gaat om een misdrijf.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen