Orlando in besloten kring begraven in Rotterdam

Orlando Boldewijn (17) is woensdag door familie en vrienden naar zijn laatste rustplaats gebracht op de Begraafplaats Crooswijk in Rotterdam. De uitvaart vond in besloten kring plaats. 

Vredig

“Het was een hele mooie ceremonie. Hij komt op een mooi plekje te liggen. Het was heel vredig. We hebben heel veel muziek geluisterd met zijn allen en foto’s bekeken”, zegt Noha den Hartog, beste vriendin van Orlando.

De moeder van Orlando had een speciaal gedicht geschreven die voor werd gedragen. Ook den Hartog zelf deed een voordracht.

Afscheidsceremonie

Omdat Orlando in besloten kring begraven is, en hierdoor niet iedereen aanwezig kon zijn, willen zijn vrienden nog een openbare afscheidsceremonie voor hem organiseren. “We willen nog een heel groot feest geven ter ere van Orlando, dit had hij zelf ook gedaan”, zegt Den Hartog. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. De ceremonie en het feest staat eind deze week gepland. De locatie en tijd zullen spoedig bekend worden gemaakt.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen