Ramautarsing trekt zich terug bij FVD na omstreden anti-homo uitspraken

yernaz ramautarsing

Yernaz Ramautarsing laat via een verklaring op de website van Forum voor Democratie weten zich terug te trekken als kandidaat-raadslid voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam.

Ramautarsing kwam vrijdag in het nieuws toen bekend werd dat er Whatsapp gesprekken uit een discussiegroep gelekt waren. Hij zei in deze gesprekken dat homorechten de samenleving dommer hebben gemaakt. “Dat is gebaseerd op de notie dat homo’s relatief hoger IQ hebben en op moment dat zij zich niet voortplanten de hele samenleving daar dus ’dommer van wordt’. Geen haat gewoon feiten”, citeerde De Telegraaf uit een appbericht van Ramautarsing uit de discussiegroep.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen