Rapper Boosie Badazz poseert met Feyenoord shirt op Instagram

boosie badazz, feyenoord shirt, lil boosie
Boosie Badazz poseert op zijn Instagram in een Feyenoord shirt. Beeld: Boosie Badazz/Instagram.

Rapper Boosie Badazz, voorheen bekend als Lil Boosie, zal veel Feyenoord-supporters een lach op het gezicht hebben bezorgd. In een Instagram-Story poseert de rapper in een Feyenoord shirt. 

De 35-jarige Torrence Hatch Jr, zoals Boosie in het echt heet, gaf zaterdag een optreden in het Duitse Mainz. De rapper hielt eveneens een meet-and-greet voor zijn fans, daar kreeg hij het Feyenoord shirt overhandigd van enkele fans.

In de video is te zien hoe Boosie op de camera afloopt met het shirt in zijn handen. “Shout out naar Nederland. Een stel gangsters uit Nederland hebben dit shirt voor me gemaakt. Ik waardeer het enorm“, aldus de rapper uit Baton Rouge, Louisiana.

Boosie Badazz heeft meer dan vijf miljoen volgens op Instagram.

Vele praten niet iedereen doet maar hij hebt laten zien hij doet het ook BOOSIE BAD AZZ #FEYENOORD4LIFE #YNWA #Rotterdam #Fr12

Geplaatst door Ralph Burns op Maandag 8 oktober 2018

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen