Rico Verhoeven verdedigt vanavond wereldtitel in Engeland

rico verhoeven
Foto: Taylor Herring @ Flickr.com

In het Engelse Birmingham verdedigt Rico Verhoeven vanavond zijn wereldtitel tegen de Kroaat Mladen Brestovac. Het duel werd eerst als ‘opwarmertje’ gezien voor de mogelijke rematch met Badr Hari, maar begin mei werd besloten om toch voor de wereldtitel te vechten.

Wapenfeit

5 rondes gaan bepalen wie zich wereldkampioen mag noemen. Kenners zeggen dat dit in het voordeel is van Verhoeven, omdat hij een goede conditie heeft. Toch moet de Halsteraar oppassen voor de gevaarlijke linker trap van de Kroaat. Daar trapte Brestovac in zijn vorige partij Hesdy Gerges binnen één minuut mee knock-out.

LIVE

Verhoeven VS Brestovac staat als laatste partij op het programma van het Glory 54 evenement. Naar verwachting zal de partij rond 23:00 uur starten. Het gevecht is LIVE te zien op het open kanaal (14) van Ziggo.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen