Tim en Cherish duiken samen op in nieuwe video

Tim, Cherish, Temptation Island, video-

Deze week zei Tim Wauters tegen Goedele Liekens dat hij nooit meer iets heeft gehoord van Cherish, de vrouw waarvan hij een tatoeage heeft en waarmee hij zelfs wilde gaan trouwen. Op internet is er vandaag een verrassend nieuw filmpje opgedoken van de twee Temptation Island-kandidaten samen. 

Video

In de video zien we Tim lachend in de camera praten. “Iedereen vraagt al weken aan mij, waar is Cherish? Maar kijk, hier is Cherish en hier is Cherish (Tim laat zijn tatoeage zien)” Vervolgens draait de camera en zien we de verleidster inderdaad lachend in beeld en geeft Tim haar een kus. Zijn de twee dan toch een liefdeskoppel?

Zie hieronder het betreffende filmpje. Als je de video direct in Facebook wilt openen en het wilt delen, klik dan rechts onderin op het Facebook logo.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen