Tim van Temptation Island lanceert T-tation merchandise

tim wauters, timtation, t-tation, merchandise, temptation island
Foto: Instagram

Tim Wauters van Temptation Island heeft zijn eigen T-tation merchandise gelanceerd. Via Instagram verkoopt de 31-jarige Vlaming verschillende petten en t-shirts.

De merchandise is voorzien van quotes die Tim zelf gebruikte in het afgelopen seizoen van het bekende televisieprogramma, zoals “Mensen, mensen, mensen” en “Klimop”, omgevormd tot “Klim’terop”. Ook zijn de quotes van deelnemer Kevin terug te vinden op de t-shirts.

Ruzie

Tim liet vorige maand nog flink van zich horen toen hij op Facebook woest reageerde op enkele uitspraken die Deborah deed in een interview. Ook de moeder van de Vlaming bemoeide zich met de kwestie en nam het voor haar zoon op door onder andere te melden dat Deborah al vreemd ging voor Temptation Island.

Cherish maakte begin deze maand in het televisieprogramma Gert Late Night duidelijk dat zij en Tim geen relatie hebben en vrienden zijn.

 

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen