TUI met SLM-vliegtuig naar Curaçao

slm, py 994, paramaribo, amsterdam, Suriname, surinam airways, airbus a340

TUI zal met de kerst extra vluchten gaan uitvoeren naar Curaçao. De vluchten zullen uitgevoerd gaan worden met de Airbus A340 van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). 

Extra vraag

TUI Nederland meldt dat er extra vraag is naar tickets richting Curaçao in de drukke vakantieperiode. De vakantievlieger zal de extra vluchten gaan uitvoeren op 22 en 27 december en 3 en 5 januari. Zelf vliegt TUI tien keer per week met de Boeing 787 Dreamliner naar het populaire Caribische eiland.

SLM’s Airbus A340 biedt plaats aan 315 passagiers.

Codeshare

TUI en de SLM hebben een codeshare-overeenkomst op de vluchten tussen Nederland en Suriname. Daarnaast maakt TUI gebruik van de enige Airbus A340-300 van de Surinaamse maatschappij op zomervluchten naar Gran Canaria en Tenerife.

BRONLuchtvaartnieuws
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen