Vermoedelijk Surinaams familiedrama in Rotterdam, twee doden in woning

tragoreplaats, rotterdam
Foto: Google Maps

In een huis aan de Tagoreplaats in Rotterdam-Prins Alexander heeft zich enkele dagen geleden vermoedelijk een familiedrama afgespeeld. De politie trof vanmiddag twee lichamen aan in de woning.

Gehandicapte dochter

Een buurvrouw vertelt aan het AD dat het om een Surinaamse vrouw en haar gehandicapte tienerdochter gaat. Een familielid heeft aangegeven dat de vrouw onbereikbaar was en maakte zich zorgen. Ook werd er niet opengedaan. De neef heeft waarschijnlijk de politie ingelicht.

Een benedenbuurvrouw zegt voor een familiedrama te vrezen. “Ze had het echt zwaar, die vrouw. Elke ochtend stond ze met haar gehandicapte dochter, in een rolstoel, beneden op de taxi te wachten. Een vrouw alleen, die leefde voor de zorg van haar dochter. Dit is triest nieuws.’’

Hoe de twee personen om het leven zijn gekomen is niet bekend. De Forensische Opsporing doet op dit moment onderzoek in de flatwoning. Agenten staan voor de deur gepositioneerd.

BRONAD
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen