Vermoedelijke schutter liquidatie Reduan Bakkali opgepakt

geldkantoren, rotterdam zuid, money transfer, suri-change, politie-
Foto: Nieuwsuur

De politie heeft vermoedelijk de schutter en zijn handlangers opgepakt die verantwoordelijke zijn voor de liquidatie van Reduan Bakkali. Bij de arrestatie werd een grote hoeveelheid wapens aangetroffen. Het zou gaan om meerdere automatische- en handvuurwapens.

Een van de verdachten werd vrijdagavond opgepakt. De overige twee in de nacht van vrijdag op zaterdag. Dat meldt een goed ingevoerde bron van De Telegraaf en is bevestigd door de politie.

Kroongetuige

Raduan Bakkali, de broer van kroongetuige Nabil Bakkali, werd donderdag op de NDSM-werf zonder gezichtsbedekking en vol in het zicht van de camera doodgeschoten. Justitie meldde een week geleden dat zij een kroongetuige hadden. Reduan Bakkali heeft verklaringen afgelegd over moorden binnen de Mocro-maffia.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen