Vriend Barbie wordt geweerd door familie

samantha de jong, barbie, patrick huegen
Samantha "Barbie" de Jong met Patrick Huegen. Foto: Mitchell Mooij

De nieuwe vriend van Barbie, Jordi Ossel, wordt bij haar vandaan gehouden. Sinds haar ziekenhuisopname heeft hij haar nog niet gezien of gesproken. 

Geen contact

“Haar familie wil geen contact’’, zegt Ossel tegen het AD.  Hij maakt zicht zorgen om Samantha. “Ik wil haar graag zien. Ik ben gisteren naar het ziekenhuis gegaan, maar daar werd ik tegengehouden. Ik kan wel stennis schoppen, maar daar schiet ik niets mee op.” Ossel heeft geen idee wat de status is en hoe zijn vriendin Barbie het maakt. “Ze is al die tijd nog niet online geweest op WhatsApp.”

Afgezet

Barbie werd vrijdagochtend vroeg met loeiende sirenes en ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Haar woonhuis werd met linten afgezet. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk.

Kinderen

Haar ex-vriend Michael van der Plas, waarmee Barbie twee kinderen heeft, is direct vanuit Spanje naar Nederland gekomen. Angelina van zes en Milano van drie zijn bij de ouders van Michael ondergebracht.

Misbruikt

Barbie liet onlangs aan AD weten niet lekker in haar vel te zitten. Zij zou zich misbruikt voelen door RTL en productiemaatschappij Warner Bros. “Zij hebben mijn leven laten ontsporen”, aldus de Haagse realityster. “Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld. Wilden ze op tv een ‘hysterische Barbie’, dan maakten ze me zo overstuur dat ik vanzelf door het lint ging. En als ze een ‘vrolijke Barbie’ wilden, beloofden ze mij hemel en aarde. Ik had jaren geleden moeten kappen.”

BRONAD
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen