Woede om smakeloze Twitter reacties situatie Barbie

samantha de jong, barbie, patrick huegen
Samantha "Barbie" de Jong met Patrick Huegen. Foto: Mitchell Mooij

Samantha de Jong (28), bijnaam Barbie, is vrijdagochtend na een 112-melding met ernstige verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een bron dichtbij Barbie meldde eerder aan Den Haag FM dat het om een zelfmoordpoging gaat, maar dit is niet bevestigd. 

Opmerkingen

Desondanks grijpen sommige mensen dit moment aan om kwetsende opmerkingen te maken over de situatie van de Haagse realityster: ’Nagel gescheurd’, ’lekkend implantaat’ en ’scheur in het sterretje’. Er zijn ook positieve reacties te lezen.

“Terwijl Samantha de Jong (Barbie) met gillende sirenes naar het ziekenhuis is afgevoerd en haar huis door de politie is afgezet met linten, maakt Twitter grapjes over haar uiterlijk en intelligentie. Bewijst vooral dat je hoogstens hetzelfde IQ hebt als wat je haar toeschrijft”, aldus Rik de Jong.

“Wat het ook is, ik hoop dat ze zich snel beter voelt. Hoop ik overigens niet voor de mensen met al die kut opmerkingen, jullie mogen de eeuwige jeuk krijgen”, zegt Iris Vierhout.

Hier een aantal reacties van twitterend Nederland.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen