Baby te vondeling gelegd op Kwatta, Surinaamse politie doet oproep

baby, kwatta, suriname, vondeling, rumulusweg
Foto: Korps Politie Suriname

In een verlaten perceel aan de Rumulusweg op resort Kwatta (Suriname) is vandaag een baby aangetroffen. De pasgeborene werd gevonden in een emmer, verwikkeld in een plastic zak. Dit meldt de Surinaamse politie op zijn website.

Plastic zak

Buurtbewoners hoorde al enkele dagen geluiden komen uit een perceel en besloten uiteindelijk een kijkje te gaan nemen. De baby, naar schatting zo een vijf dagen oud, is door de buurtbewoners direct uit de plastic zak gehaald. Het kindje, dat nog leefde, is direct naar de spoedeisende hulp van het academisch ziekenhuis in Paramaribo gebracht.

Oproep

Een ieder die enige informatie kan verschaffen wordt verzocht contact op te nemen met de politie op resort Kwatta via telefoonnummer 436132, de centrale meldkamer via 115 of de gratis tiplijn via 179.

 

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen