Storm blaast voetgangers hard onderuit in Den Bosch (VIDEO)

den bosch, storm, mensen, vallen, video
Foto: Twitter

Meerdere mensen zijn donderdagochtend achter het station in het Brabantse Den Bosch hard omver geblazen door de storm. Op social media gaan heftige beelden rond van mensen die hard vallen en meters meegesleurd worden.

Voorbij waaien

Jeroen van der Veer stond er met zijn neus bovenop. Hij liep bij het Paleis van Justitie toen hij letterlijk mensen voorbij zag waaien. “In Den Bosch vallen gewoon mensen om door de wind”, schrijft hij op Twitter. “Lieve volgers, ga je huis niet uit als het niet nodig is!”

Windstoten

“Er kunnen wel windstoten voorkomen van 130 tot 140 kilometer per uur. Dat heeft een grote invloed op de samenleving. We geven daarom code rood af”, aldus het KNMI.

Zie onderstaande heftige beelden.

Ook elders in Nederland hadden sommige mensen een zware middag.

BRONBD
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen