Vier doden bij tragisch ongeval Labour Day parade op de Bahama’s

bahamas, labour day accident

Vier vrouwen zijn vrijdag tijdens de Labour Day parade in Nassau op de Bahama’s om het leven gekomen toen een onbemande auto op meerdere mensen inreed. 

Handrem

Veel mensen waren op straat om de nationale feestdag te vieren, toen volgens ooggetuigen de bestuurder van een auto uitstapte om met de menigte mee te dansen en vergat om de auto op de handrem te zetten. Het voertuig stond op een helling, begon te rijden en pakte snelheid op. De auto raakte vervolgens enkele geparkeerde auto’s en kantoorgebouwen. Een omstander wist de auto uiteindelijk tot stilstand te brengen.

Vier vrouwen werden dodelijk geraakt door het voertuig . Twee van hen overleden ter plekke. De overige twee bezweken later aan hun verwondingen in het ziekenhuis. Meer dan 20 mensen raakte gewond en zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het evenement werd door het incident niet geannuleerd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

BRONCaribbeanNewsNow
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen