ZARA-model Harry Uzoka doodgestoken in Londen

harry uzoka, zara, mercedes, model, premier model management
Foto: Harry Uzoka/Instagram

Het Britse model Harry Uzoka (25) is in Londen doodgestoken na een mislukte straatroof. Ambulancepersoneel probeerde hem nog te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten.

Aangetroffen

Het model werd op Old Oak Road in West Londen op straat aangetroffen met een steekwond op de borst. Twee mannen zijn als verdachte gearresteerd.

Carrière

De in Nigeria geboren Uzoka was getekend bij Premier Model Management, die ook de carrières van Naomi Campbell en Claudia Schiffer lanceerde. Hij deed campagnes voor onder andere Mercedes en de ZARA.

Hulde

De online kledingwinkel Everlane beschrijft Uzoka als “een prachtig model, maar nog meer een goed persoon en een plezier om mee samen te werken.” Het Londense modemerk Yemzi noemt hem een ‘bijzondere ziel’.

BRONTheGuardian
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen