80-jarige Surinaamse vrouw ernstig mishandeld bij roofoverval

politieauto, suriname, paramaribo
Foto: KPS

Gisteravond heeft er een roofoverval plaatsgevonden aan de Nieuwzorgweg in Pontbuiten, Suriname. Een 81-jarige vrouw is daarbij ernstig mishandeld en is per ambulance afgevoerd naar het AZP.

Vastgebonden

Omstreeks 20:00 uur drongen twee mannen en een vrouw via de achterzijde de woning binnen. De bejaarde vrouw, die alleen thuis was en op het punt stond om naar bed te gaan, werd vastgebonden met een laken. Ook haar mond werd dichtgeplakt. Vervolgens werd de vrouw via de trap van boven naar beneden gesleurd.

De daders haalde de woning compleet overhoop, opzoek naar waardevolle spullen. Er is een gouden ketting, een horloge en enkele andere spullen meegenomen. Een huisgenoot trof de vrouw later op de vloer van de woning aan. Het zou niet de eerste keer zijn dat er een roofoverval op dit adres heeft plaatsgevonden.

De vrouw is per ambulance naar de spoedeisende hulp van het AZP gebracht.

De daders zijn nog steeds voortvluchtig. De politie heeft de zaak in onderzoek.

BRONSuriname Herald
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen