Aanhanger brandweer schiet los op Highway

brandweer, aanhanger, gekanteld, suriname
De losgeschoten brandweeraanhanger.

Gisteravond omstreeks 21:30 uur is een aanhanger van de brandweer losgeschoten op de Martin Luther Kingweg (Highway). Niemand raakte gewond.

De brandweerwagen was onderweg naar vuilstortplaats Ornamibo om assistentie te verlenen, toen de aanhanger plots losschoot en op zijn kant kwam te liggen. Met een takelwagen werd de aanhanger uiteindelijk weer omhoog getrokken. Wat de schade is en hoe de aanhanger heeft kunnen losschieten, is niet duidelijk. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Aanhangwagen brandweer losgeraakt aan de Martin Luther Kingweg maandagavond. De brandweer was onderweg na vuilstortplaats ornamibo voor de nodige assistentie.

Geplaatst door Klaas Anthonio op Maandag 8 oktober 2018

 

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen