Agressieve Surinaamse jongen beledigt oudere man op straat

jonge jongen beledigd oudere, suriname
Foto: Facebook

Een Surinaamse jongen heeft in Suriname een oudere man gekleineerd en beledigd. Een discussie over religie raakte verhit, waardoor de jongen agressief werd en de man uitschold.

De christelijke jongen stond met enkele medestanders het word van Jezus te verkondigen op de straat in Paramaribo. De oudere Rastaman passeerde en wilde de jongen iets duidelijk maken. Dat schoot bij de jongeling in het verkeerde keelgat en deze werd boos en agressief. Er viel voor de oudere Rastaman vervolgens geen eer meer te behalen en de verkoper besluit weg te lopen. De kerkganger schreeuwt hem nog na: “get the fuck out of here!” en “death to you!”. Ook roept hij dat de man geen Afrikaan is.

Het incident werd vastgelegd op camera. Wie de jongen is en tot welke christelijke gemeenschap hij behoort, is onduidelijk.

#WALGELIJK #UITSCHELDEN OM HET WOORD VAN #GOD TE #VERSPREIDEN

#WALGELIJK #UITSCHELDEN OM HET WOORD VAN #GOD TE #VERSPREIDENHOPELIJK WORDEN DEZE "JONGENS VAN DE KERK" WEL HARDHANDIG AANGEPAKT DOOR DE GEMEENTE WAARAAN ZIJ BEHOREN!

Geplaatst door Suriname Vandaag op Woensdag 1 augustus 2018

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen