Auto over de kop op kruising Frederik Derbystraat Paramaribo (VIDEO)

frederik derbystraat, nieuwe domineestraat, suriname, paramaribo

In het centrum van Paramaribo heeft zich donderdag op de kruising van de Frederik Derbystraat en de Nieuwe domineestraat een zware aanrijding voorgedaan tussen twee voertuigen. 

Botsing

Een bestuurder van een witte Toyota Ractis reed met hoge snelheid over de Frederik Derbystraat, toen er vanuit de Nieuwe domineestraat een Toyota Brevis wilde oversteken. De twee voertuigen botsten. De Ractis raakte de stoep, vloog hierdoor over de kop en kwam aan de overkant van de weg tot stilstand tegen een elektriciteitsmast.

De bestuurder van de Ractis raakte gewond en is per ambulance afgevoerd naar de spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis in Paramaribo.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen