Chauffeur cateringbedrijf Zanderij steelt 74.000 SRD

suriname, johan adolf pengel luchthaven, zanderij, paramaribo

Een chauffeur van een cateringbedrijf op de Surinaamse luchthaven heeft 74.000 SRD gestolen. De leiding van het bedrijf heeft aangifte van verduistering gedaan. 

Geldbedragen

Het cateringbedrijf maakt verschillende gebakjes. De chauffeurs leveren de bestellingen vervolgens aan verschillende winkeliers. Bij de levering zijn er afnemers die direct betalen, terwijl andere dit op een later moment doen. Bij verschillende leveringen zou de chauffeur de bestellingen hebben afgeleverd en de geldbedragen zelf hebben gehouden.

Verdachte

De 28-jarige Gillermo K. kwam in beeld na onderzoek. Hij werd op zijn werklocatie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie meldt dat de verdachte tegenstrijdige verklaringen heeft afgelegd. Gillermo K. blijft voorlopig vastzitten.

BRONKPS
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen