Drugskoerier onwel en valt flauw op luchthaven Suriname

politieauto, suriname, paramaribo
Foto: KPS

Een 39-jarige drugskoerier is vrijdag op de luchthaven Zanderij onwel geworden. Tijdens het transport naar het ziekenhuis scheidde de man verschillende bolletjes cocaïne uit. De man zou afreizen naar Nederland. Dit meldt de Surinaamse politie op zijn website.

Bolletjes

Kenneth V. zat in de vertrekhal van de Johan Adolf Pengel luchthaven, toen hij plotseling onwel raakte en kort daarna bewusteloos neerviel. De man werd per ambulance met spoed naar het Academisch Ziekenhuis in Paramaribo in vervoerd. Onderweg kwamen er verschillende bolletjes cocaïne uit zijn anus rollen. Uit onderzoek bleek dat de drugskoerier een hartinfarct had opgelopen.

Opgepakt

“Hij is aanspreekbaar en heeft toegegeven cocaïne bolletjes te hebben ingeslikt. Het aantal is hem niet bekend“, schrijft de politie in een verklaring. De man is in verzekering gesteld en onder politiebewaking opgenomen in een ziekeninrichting.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen