Fly All Ways cancelt vluchten van Paramaribo naar Curaçao

fly all ways, suriname, paramaribo, fokker f70
Foto: Andrew J. Muller

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij Fly All Ways annuleert van 17 tot en met 31 januari alle vluchten van Paramaribo naar Curaçao. Dit heeft de maatschappij per e-mail aan alle passagiers medegedeeld. 

Technisch onderhoud

De reden van het schrappen van de vluchten is volgens Fly All Ways “technisch onderhoud aan het toestel”. Passagiers die een ticket geboekt hebben, kunnen hun geld terugkrijgen of een andere vlucht boeken na 31 januari.

De maatschappij vliegt twee keer per week op en neer van Paramaribo naar Curaçao.

Kerstnacht

Op zondag 24 december 2017 werd er door Fly All Ways een vlucht van Curaçao naar Paramaribo geannuleerd wegens een technisch mankement aan het toestel. Enkele passagiers waren daardoor gedwongen om kerstnacht in een hotel te spenderen in plaats van bij familie in Suriname.

De maatschappij heeft een kleine vloot van slechts twee Fokker F70 toestellen, die het van KLM overnam in 2015.

 

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen