Gum Air spot lichaam bij Surinaamse kust

visser, lichaam, suriname
Foto: Scott Gummels

De gebroeders Gummels, oprichters van de Surinaamse luchtvaartmaatschappij Gum Air, hebben een lichaam gespot in de omgeving van de Wia Wia Bank aan de Surinaamse kust. Vermoedelijk is dit het eerste lichaam van een van de zestien vermiste vissers.

Gum Air is op eigen initiatief een zoektocht gestart naar de vissersmannen. Het lichaam bevind zich op ongeveer 50 kilometer vanaf Zorg & Hoop. “Wij zijn teruggekomen om de coördinaten door te geven”, zegt Scott Gummels tegen Starnieuws.

Gummels zegt dat er nu een indicatie is waar de overige lichamen zich kunnen bevinden. Of de broers nogmaals de lucht in gaan om vermiste vissers te zoeken, is niet duidelijk.

BRONStarnieuws
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen