Onhygiënische chaos in restaurant ‘Welkom’ in Paramaribo (FOTO’S)

welkom, david simonstraat, restaurant, suriname, gesloten, hygiene
Foto: Bic Paramaribo Noordoost

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst, het ressort Rainville en milieu- inspecteurs van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg zijn op donderdag 22 februari overgegaan tot sluiting van restaurant ‘Welkom’ aan de David Simonstraat te Paramaribo. Bij controle bleek dat de eetgelegenheid in een zeer onhygiënische staat verkeerde. 

Het gaat om gerechten die bereid zijn met ingrediënten die over de datum zijn, dikke vuillagen op de bodem van de durotanks, uitwerpselen van ongedierte, overvolle vetputten, open afvoergoot in de keuken en een dode muis bij de zekeringkast in de opslagruimte. Het restaurant blijft tot nader orde gesloten.

Foto’s: Bic Paramaribo Noordoost.

 

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen