OPROEP: Surinaams meisje (18) van huis weggelopen en spoorloos

vermist, sigourney vigelandzoon, hoogstraten, belgie
De vermiste Sigourney Vigelandzoon uit Hoogstraten.

De 18-jarige Surinaamse Sigourney Vigelandzoon uit Hoogstraten in België is al twee weken vermist. De moeder van het meisje, Gabrielle MacNack-Vigelandzoon, doet op Facebook een dringende oproep om naar haar dochter uit te kijken. 

Contact

Sigourney liep in de middag van 22 maart van haar ouderlijk huis weg. Volgens vrienden zou zij naar Antwerpen gaan, maar het is onduidelijk of zij hier aangekomen is. Sigourney heeft in de dagen daarna nog contact gehad met enkele familieleden en vrienden via Facebook Messenger en Snapchat. Sinds 28 maart ontbreekt echter elk spoor van haar. Haar familie maakte zich ernstige zorgen.

Facebook

De moeder doet via Facebook een oproep om uit te kijken naar Sigourney. “Familie en vrienden. Ik wil u vragen dit bericht zoveel mogelijk te delen. Dit betreft mijn dochter die sinds 22 maart van huis weggelopen is”, schrijft zij op het social media platform.

Diegene die meer informatie hebben of weten waar Sigourney zich kan bevinden, kunnen via Facebook contact opnemen met de moeder van het meisje. Zij is 1,53 meter lang. Gelieve dit bericht zoveel mogelijk te delen.

UPDATE 07-04-2018:

Sigourney Vigelandzoon is terecht en heeft zich inmiddels gemeld bij een familielid.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen