Surinaamse brandweerman aangehouden na mishandeling echtgenote

brandweerauto suriname, paramaribo

De 30-jarige Surinaamse brandweerman T.O. is deze week door de politie aangehouden voor mishandeling van zijn echtgenote. De man heeft zijn vrouw meerdere vuistslagen gegeven en met de dood bedreigd.

Vuistslagen

De brandweerman zegt sterke vermoedens te hebben dat zijn echtgenote er een relatie met iemand anders op nahoudt. De man is deze week een gesprek aangegaan met zijn vrouw en deze eindigde in een woordenwisseling, waarna hij haar meerdere vuistslagen toediende. Ook dreigde hij haar te zullen doden.

De politie werd ingeschakeld en de man werd direct staande gehouden. De politie wilde geen onnodige risico’s nemen, gezien de vele geweldsdelicten die zich de afgelopen tijd voordoen in de relationele sfeer.

De politie doet onderzoek naar de zaak. De brandweerman blijft voorlopig vastzitten.

BRONDagblad Suriname
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen