Surinaamse journaliste Gail Eijk (46) onwel geworden

gail eijk, apintie
Gail Eijk Foto: Gail Eijk/Facebook

De Surinaamse journaliste Gail Eijk (46) is donderdag onwel geworden en ligt in het ziekenhuis in Paramaribo. Dit schrijft Revelino Remaro Eijk, de broer van de Apintie-verslaggeefster, op Facebook. 

Revelino deelde donderdagavond twee foto’s waar Eijk in een rolstoel zit. “Ze was even onwel, maar zo sterk als ze is..ze is OK. Dus bouwen jullie er maar geen verhaal omheen”, aldus de broer van de journaliste.

Eijk deelde zelf vandaag foto’s op Facebook waar zij in een ziekenhuisbed in het St Vincentius Ziekenhuis te zien is en schrijft: “Ik voel me prima. Dan weten jullie dat ik op dit moment niet beschikbaar ben voor werk. Komt tijd. Komt raad. Dus please geen telefoontjes voor items. Vriendelijke groeten.”

Wat er precies is gebeurd met Eijk is onduidelijk.

Ze was even onwel but as strong as she is.. she's okay. Dus bouwen jullie er maar geen verhaal omheen.

Geplaatst door Revelino Remaro Eijk op Donderdag 16 augustus 2018

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen