Surinaamse Nathaniel (7) overlijdt na val tijdens potje voetbal

nathaniel hooten
Foto: Ryan Ankyna Lewis/Facebook

De 7-jarige Nathaniel Hooten is op 6 juni om het leven gekomen door een ongelukkige val tijdens een potje voetbal.

Betonnen vloer

Nathaniel was met zijn broer aan het voetballen in een feestzaal aan de Mr. J. Lachmonstraat. Zijn familie was op dat moment de zaal aan het versieren voor een feest. Eén van de jongens maakte een trappende beweging naar de bal, maar trapte daarbij ongelukkig tegen het been van zijn broer. Nathaniel kwam ten val en kwam met zijn hoofd op de betonnen vloer terecht.

Ziekenhuis

Zijn moeder bracht Nathaniel direct met eigen vervoer naar de spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), maar dit mocht niet meer baten. Volgens een verklaring van de dienstdoende arts, was het slachtoffer al overleden voor hij het AZP werd binnengebracht. Het lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie (OM) meegenomen voor autopsie.

Beste iedereen, jullie steun betuiging is een sterkte naar ons toe, ik dank jullie heel hartelijk daarvoor, Het geeft…

Geplaatst door Ryan Ankyna Lewis op donderdag 7 juni 2018

BRONKPS
DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen