Surinaamse vrouw aangehouden met 4,8 kilo cocaïne

surinaamse vrouw, suriname, cocaine, trinidad, rechter
De cocaïne en cannabis die werd aangetroffen in de koffer van de vrouw.

Een Surinaamse vrouw (26) is op het vliegveld van Trinidad aangehouden met 4,78 kilo cocaïne en 14,14 kilo cannabis. De drugs had een totale straatwaarde van zo een 2,7 miljoen euro. Dit meldt de krant TrinidadExpress. 

Koffer

De 26-jarige van Zichem werd woensdag om iets voor 08.00 uur staande gehouden door de Organised Crime and Intelligence Unit (OCIU) op het Piarco International Airport. Na inspectie vond men de cocaïne en cannabis in de koffer van de vrouw. Zij kwam net uit Suriname en was onderweg naar Barbados.

Uitgesteld

Gisteren zou de Surinaamse elektricien voor de rechter in Trindad verschijnen, maar de zaak is uitgesteld naar vandaag (donderdag). Haar wordt drugsbezit en drugssmokkel ten laste gelegd.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen