Surinaamse vrouw intens verdrietig na diefstal invalidenvoertuig

sita rampersad, canta, diefstal, amsterdam
Foto: Telegraaf

De Amsterdamse Sita Rampersad is ten einde raad nadat haar Canta invalidenvoertuig voor de tweede keer gestolen is. Het voertuig stond aan een ketting voor haar appartement, maar dat mocht niet baten.

“Ik was radeloos. Ik heb getrokken aan mijn haar, ik heb gebonkt overal, gegild, maar niemand kon helpen”, vertelt de intens verdrietige Rampersad in een video van de Telegraaf.

Afhankelijk

De Surinaamse vrouw leidt aan gewrichtsslijtage en een zenuwbeknelling in haar been en was volledig afhankelijk van haar Canta. “Ik kan nu niet naar mijn huisarts, niet naar fysiotherapie en niet naar mijn werk.”

De Amsterdamse vertelt dat zij donderdag nog onderhoud aan het voertuig heeft laten uitvoeren. “Ik heb 520 euro betaald uit mijn lage inkomen en hij is weg en dat doet mij heel erg pijn.” Rampersad is ook nog eens haar krukken kwijt die in de Canta lagen.

“Ik hoop dat als een Canta-dealer dit ziet, hij mij gaat steunen met een nieuwe”, besuit het slachtoffer.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen