Toeristenkaart Suriname wederom duurder

toeristenkaart, suriname

De toeristenkaart wordt per 15 maart 2018 verhoogt van 30 naar 35 euro. Dit meldt het Surinaamse consulaat in Amsterdam, die niet vermelden waarom het reisdocument vijf euro in prijs stijgt. De laatste prijsverhoging van de toeristenkaart dateert van precies twee jaar geleden, 15 maart 2016.

Met een toeristenkaart kan een persoon van Surinaamse komaf maximaal zes maanden in Suriname verblijven. Voor toeristen geldt een maximaal verblijf van 90 dagen.

Verkooppunten

Voor een toeristenkaart hoeft men geen visumformulier in te vullen of pasfoto in te leveren. De kaart is verkrijgbaar op het Surinaamse consulaat in Amsterdam, op Schiphol bij de KLM en SLM balie en bij aankomst op de luchthaven in Suriname.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen